Monday, August 29, 2011

selamat hari raya!

selamat hari raya aidilfitri untuk semua warga jemourians ^.^
nootttt noott!

Thursday, March 4, 2010

Update by Sya'ak Lee (5/3/2010)


Salam dan Hi!

Nampaknya dah bertahun aku tak tulis post baru untuk blog ni. Actually, aku pun confuse sama ada blog ni masih memiliki pengunjung ataupun tak...

Tapi, melihatkan Ctie yang masih bersemangat meng'post'kan N32 tersebut (w'pun beliau post lirik lagu jer), tapi aku rasa blog ni tak patut terbiar macam tu jer...ish3...

Result SPM akan keluar tak lama lagi dan aku doakan yang terbaik buat JeMouRianzz serta rakan2 yang lain.

Anyway, dalam post kali ni aku nak ingatkan mana2 JeMouRianzz atau calon2 SPM yang lain yang berminat untuk memohon masuk ke maktab perguruan sila cepat2 ke BSN dan beli no. pin then masuk ke laman web ni :-

http://apps.emoe.gov.my/kplspm/kplspm_jun_2010/index.cfm

Tarikh tutup permohonan : 28 Mac 2010

Satu lagi, permohonan UPU...

https://online.mohe.gov.my/upu/online1011/spm_f2/mohon.php

Tarikh tutup permohonan : 30 Mac 2010

Disebabkan oleh keadaan ekonomi yang agak teruk kebelakangan ni, pengambilan mungkin akan dikurangkan... Aku harap semua JeMourianzz dan rakan2 SHAMS yang lain akan berjaya mendapat keputusan yang cemerlang dan memperoleh tempat dimana2 pusat pengajian....

*grinning*

Apapun, tahniah kepada Ned yang masih lagi hidup kat UTP tu...
huhu...

Daa~

Wednesday, February 24, 2010

A WHOLE NEW WORLD

I can show you the world
Shining, shimmering, splendid
Tell me, princess, now when did
You last let your heart decide?

I can open your eyes
Take you wonder by wonder
Over, sideways and under
On a magic carpet ride

A whole new world
A new fantastic point of view
No one to tell us no
Or where to go
Or say we're only dreaming

A whole new world
A dazzling place I never knew
But when I'm way up here
It's crystal clear
That now I'm in a whole new world with you
Now I'm in a whole new world with you

Unbelievable sights
Indescribable feeling
Soaring, tumbling, freewheeling
Through an endless diamond sky

A whole new world
Don't you dare close your eyes
A hundred thousand things to see
Hold your breath - it gets better
I'm like a shooting star
I've come so far
I can't go back to where I used to be

A whole new world
Every turn a surprise
With new horizons to pursue
Every moment red-letter
I'll chase them anywhere
There's time to spare
Let me share this whole new world with you

A whole new world
That's where we'll be
A thrilling chase
A wondrous place
For you and me



p/s : to all of you.... =)

Bila Diri Disayangi





Terdengar bisikan mesra
Kalimah keramat bermentara
Bermulanya siang berakhir malam ku
Tak akan ku jemu menyebut namamu

Tiada batasan waktu
Tiada tempat mu tertentu
Di gunung di lembah, di darat, di air
Siapa pun hamba, keikhlasan doa, keagungan
Kasih merubah takdir

Bila ku sedari diri disayangi
Langkah kaki ini semakin berani
Bila terkeliru ku ucap namamu, terasa diriku
Kembali dipandu

Engkau pertama, tiada akhirnya
Aku dalam kegelapan engkaulah cahaya
Izinkahlah aku menumpang di sini
Di bawah naungan kasih dan sayang mu
Ku berserah diri

Friday, February 19, 2010

friendship cant be measured wtih anything in this world








 
 
melihatkn blog ni xbergrak2,haha.,maka terpkasa juga sya mencri sesuatu untuk dipostkn,spya blog ini trus berjln dan berjaln.hehe.
 
thx utk semua yg berglar rkan seperjuangan=)
semoga dpt reslt molek utk spm ni.
 

Friday, December 18, 2009

Semuanya sudaa berakhir...

Ini ke pengakhirannya buat kite?? Huhu...

Sedey2...

Kepada Jemourianz yang terpilih utk PLKN, aku ucapkan selamat berjaya menempuhnye...hehe

dan.....

Buat semua kawan2, walaupun skol daa tamat, persahabatan kita tak kan ada titik noktah sebab kita akan sentiasa ada dalam hati memasing....

huhu...


P/S: Jiwang nguh!

Friday, November 13, 2009

video baru...

Huhu...

Akibat dari kebosanan yang teramat sewaktu mentari belum memunculkan diri, aku dah buat satu video utk korang 7 hari yang lalu...
Tiada apa yang korang boleh buat selain daripada...Enjoy!

video

Anyway, thanks to JeMourianz yang membantu mengemas dewan selapas majlis tadi...

Aku petik kate2 salah sorang JeMourianz ni... "Walaupun org kate geng kite jeng, Tp, time kerja kite wat..." Dan hatiku menyambung 'dop r mcm sesetengah org tu....'

Well, sape mkn cili, dia yang rasa pedas....